Trädfällning på semestern

Trädfällning på semestern

Morsning korsning alla läsare! Semestern börjar snart lida mot sitt slut och med en veckas ledighet kvar så känner jag mig ganska klar faktiskt. Jag har åkt hem till Växjö nu efter några veckor på västkusten, så sista veckan kommer att spenderas här hemma. Min tanke är att jag ska försöka hinna med en hel del saker som jag inte kommer orka ta tag i sen när jag jobbar. På trädgården finns det bland annat fyra träd som är helt döda, så till det kommer jag hyra in trädfällning. När hösten kommer så vill jag inte ha någon kraftig vind som blåser ner träden helt okontrollerat utan då är det bättre att göra med en säker och trygg trädfällning innan olyckan är framme. Utöver trädfällning så är det en del annat som jag behöver göra och enligt väderrapporterna så ska det vara fullt möjligt att genomföra mina uppgifter. Jag behöver bland annat lacka om altanen och det är verkligen en fördel om det inte är något regn när jag gör det, men jag tror nog att vi ska klara oss utan det här. Sen är det mycket småsaker som behöver fixas, klippning och trimning av gräset är en sådan sak. Jag kan tycka att det är rätt okej att gå och trimma runt lite stenar och stubbar, men gräsklippningen är något som jag tröttnar på väldigt lätt. Att bara gå fram och tillbaka hela tiden utan att egentligen göra något särskilt, det är riktigt långtråkigt. Jag har inte jättestor trädgård så det lär inte ta så himla lång tid men det är fortfarande en tråkig uppgift. Egentligen borde jag måla på ett nytt lager färg på kåken med, men jag tror nog att jag väntar med det tills nästa år. Jag måste ju få njuta lite av min semester också.  


Kommentarer är stängda.