Ont i ryggen efter trädgårdsarbete

Ont i ryggen efter trädgårdsarbete

Hej på er! Hoppas ni mår bra och att er dag även är bra, förhoppningsvis kommer er dag bli lite bättre när ni har läst det här inlägget. Min tanke är att det här inlägget ska handla om företaget Gyas Spirit and Soul och deras massage i Tomelilla.

För ungefär två veckor sedan blev vi färdiga med bygget av vår altan på baksidan av huset, ett projekt som vi hade hållit på med i några dagar. Efter att vi blev färdiga med den fixade vi även till i trädgården för att den skulle bli fin, vi rensade bland annat rabatterna och planterat nya blommor. Allt det här arbetet tog väldigt mycket på min kropp, framförallt min rygg. Jag tror att jag att jag lyckades vrida mig snett eller bära fel när vi bar plankorna till altanen. Hur som helst fick jag väldigt ont i ryggen när vi väl var färdiga i trädgården, vilket gjorde att jag blev sängliggande några dagar efteråt. När jag väl bara hade legat i sängen i tre dagar fick jag nog och ville hitta någon lösning på det, det var faktiskt första gången jag funderade på att gå på massage i Tomelilla. Väl efter det började jag leta efter företag som jag kunde vända mig till, det var då jag hittade Gyas Spirit and Soul. Det kändes som ett trovärdigt företag som jag kände mig trygg att vända mig till, så jag vände mig till dem för att få en avkopplande massage. Massagen var riktigt skön och min rygg mådde mycket bättre efteråt, den fick all den omvårdnad den behövde. Efter min massage i Tomelilla kunde jag gå som vanligt men det tog några dagar innan jag var helt återställd, men massagen var verkligen hjälpsam i min situation. 


Kommentarer är stängda.