Mossan i gräset togs bort av Christofers Allfix

Mossan i gräset togs bort av Christofers Allfix

Hej mina fina läsare. Har ni önskat er en fin trädgård med en fin häck, fina stora rabatter och även gräs som är utan mossa? Jag har verkligen fått denna dröm uppfylld och detta blev möjligt tack vare Christofers Allfix som hanterar trädgårdsarbeten i Ystad med omnejd.

Eftersom det har vart så mycket med jobb och familj det sistone har jag inte riktigt haft tid att ta hand om min trädgård. Jag har fått jobba över nästan varje dag och jag har även fått gå in på helger eftersom det har vart otroligt mycket på jobbet. Jag jobbar i en klädbutik och helt plötsligt var det två personer på arbetet som hade slutat och vi hann inte ta in mer personal och därför har det vart stressigt. Nu har det vart mycket bättre eftersom vi har fått in två nya arbetskollegor som gärna hoppar in när det är mycket att göra och därför har jag fått mer tid att ta hand om trädgården efter Christofers Allfix som hanterar trädgårdsarbeten i Ystad har hjälpt mig med grunderna. De hjälpte mig att göra grunderna så som plantera en häck, fixa jorden i rabatten så att den mådde bra och de gjorde också någonting med gräset så att mossan försvann så nu är det bara för mig att hålla dessa blommor vid liv och se till att det inte blir mer mossa på gräset. Jag är tacksam att jag hittade detta företaget som hanterar trädgårdsarbeten i Ystad för annars hade jag skämts över min trädgård. Jag ska nu gå och lägga mig eftersom det är arbete tidigt imorgon. Vad arbetar ni med och vilka tider jobbar ni? Jag är väldigt nyfiken så kommentera gärna! Hej då fina ni.  


Kommentarer är stängda.