Denntek Entreprenad på besök

Denntek Entreprenad på besök

Hej på er!

Det händer grejer på tomten i Åtvidaberg nu. Jag har under snart två veckor haft Denntek Entreprenad här för en rad olika projekt och nu börjar det likna något. Efter att jag bott i många olika städer så har jag äntligen hittat platsen för mig. Jag har under flera år flängt runt och bott i bland annat Motala och Söderköping för att hitta mitt drömhem, men jag har insett att det för mig är omöjligt att hitta ett färdigt hus som är perfekt. Därför beslutade jag mig nu efter en lång tids sparande och sökande att skapa det perfekta optimala hemmet. Jag hittade då ett väldigt fint hus vid en sjö här i Åtvidaberg och såg potentialen som fanns för tomten. Efter ett samtal med Denntek Entreprenad så kom vi fram till att de kunde hjälpa mig att förverkliga mina visioner.

Utan att skryta så har jag sparat pengar som gör att jag har en väldigt stabil budget att röra mig kring, det lönar sig att spara helt enkelt. När det kommer till huset i Åtvidaberg så ska det inte göras någonting invändigt utan det enda som ska göras där är att det ska byggas en stor altan med utsikt över sjön så att jag kan ha härliga grillkvällar med mina nära och kära. Denntek Entreprenad är snart klara med altanen och ska efter det gå vidare för att gräva grunden till en pool för att sedan hjälpa till vid monteringen. Lite onödigt att ha en pool när man bor nära en sjö kan tyckas, men jag har alltid haft en dröm om att ha en egen pool och tänker inte sjön låta hindra mig. Det ska även utföras lite stensättning så att jag kan få en väg från huset ner till sjön. Jag kommer publicera lite bilder nära alla projekt är klara, så ni får vänta lite till.   


Kommentarer är stängda.