Behöver inte längre känna smärta

Behöver inte längre känna smärta

God morgon, god morgon! Varmt välkommen ska du vara hit en fin dag som denna, hoppas din dag har varit bra än så länge och att den bara blir bättre. Min tanke med dagens inlägg är att skriva om Shiatsukliniken Zentai, det är företaget jag vände mig till när jag behövde en massage i Vårgårda. Ifall ni skulle vilja veta mer om företaget i sig eller om behandlingarna man kan få kan ni läsa mer här.

Under sommarhalvåret brukar jag spendera mycket av min tid utomhus, främst för att arbeta i trädgården och få den fin. I våras bestämde vi oss för att vi skulle bygga en altan på baksidan av vårt hus, då jag har rätt mycket erfarenhet av att bygga och snickra så jag tog på mig att bygga altanen. När jag hade semester för två veckor sedan påbörjade jag bygget av altanen och blev klar efter ett par dagar. Jag började dock märka hur min rygg och mina axlar började göra ont och hur spända de var, antagligen hade jag gjort något konstigt när jag var fullt uppe i bygget. Hur som helst blev det inte bättre så jag valde att söka upp ett företag som kunde ge mig en massage i Vårgårda, jag hittade då Shiatsukliniken Zentai. Jag bokade in en tid och gick på den, det var förra veckan. Under massagen mådde jag verkligen som bäst, mina behov stod i centrum och jag kunde inget annat än att njuta. Massören var otroligt duktig och såg till att jag fick den bästa möjliga massagen, vilket jag fick. Efter massagen kände jag mig uppmjukad och avkopplad i hela kroppen, jag har även märkt hur min rygg och mina axlar inte alls gör lika ont längre. Massagen var effektiv och jag behöver inte längre tänka på värk och smärta, istället kan jag fokusera på saker jag tycker om. Det gör att jag kan avsluta det här inlägget med att rekommendera det här företaget och deras massage i Vårgårda, om ni har ont eller bara vill ha en skön massage tycker jag verkligen att ni borde gå dit.


Kommentarer är stängda.